Американец обезглави жена си, за да изгони "злото"

Американец обезглави жена си, за да изгони "злото" | StandartNews.com

Американец от Финик обезглавил съпругата си и двете си кучета, за да "изгони злото от тях", пише The Guardian. 43-годишният Кенет Уейкфийлд се напушва с марихуана, приема и дизайнерска дрога. А после взема ножа и започва да реже глави.

Всичко това се случва в ранните сутрешни часове на 25 юли, в жилището на семейството във Финикс. Неадекватният Уейкфийлд първо намушква 49-годишната си съпруга Трина Хейш, а след това я обезглавява, след което идва ред и на кучетата.

"Той казва, че се опитвал да прогони злото от Трина. След като убива жена си и кучетата, той накълцва лявата си ръка и си избожда едното око. Така го открива негов съсед", разказва полицай от Финикс.

"Сварих го с една отрязана ръка и едно избодено око, дясното. Беше ужасно. Всичко наоколо беше в кръв. Веднага извиках полиция. При това, още не бях видял обезглавената Трина и кучетата. Чак когато полицията дойде, картинката се сглоби напълно", разказва потресеният съсед.

Полицията открива труповете на Трина и кучетата в стаята-гардероб в семейната спалня. кучета. Полицаите намират и няколко окървавени ножа, използвани от убиеца, който ще застане пред съда на 7 август. Според следователите Уейкфийлд е психично болен, като такава е била и съпругата му.

От 1 август Уейкфийлд е задържан в затвора в окръг Марикопа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай