Алена разкрива тайни за смъртта на Елизабет II

Случаен ли е денят на смъртта й?

Алена разкрива тайни за смъртта на Елизабет II | StandartNews.com

Кралица Елизабет Втора е родена в Телец, с асцедент във Водолей. В деня на смъртта й пък вали проливен дъжд, а впоследствие се появява двойна дъга. Какво предвещава за живота й денят на нейното раждане и случаен ли е денят на смъртта й?

"Денят й на раждане е причината да е общителна, но е интересен нейният Съдбовен път - обвързан с духовно и интелектуарно израстване, с умение да спазва и съхранява традициите и етикецията, приета и задължителна за нейния ранг", коментира астролога Светлана Тилкова-Алена пред ladyzone.bg.

Кралица Елизабет Втора е натоварена с трудна мисия в трудно време и отговорности сякаш непосилни за младостта й, когато е приела короната.

"Елизабет Александра Мери Уиндзор е дарена с практицизъм, трезва мисъл от най-ранната й възраст, ясни и постижими мечти. Връзката й с действителността е силно изявена и е правила впечатление от младите й години. Спазването на реда и правилата за нея са били житейска философия. Ако е била принудена от обстоятелства или семейна среда да промени навиците си, животът й е щял да влезе в руслото на хаоса, защото е щяла да се лута между удобните навици, точните понятия и вълнуващите я световни и човешки проблеми.

В това отношение съдбата я е защитила от вредни промени, които освен върху личността на кралицата са щели да се отразят и върху нейното управление. С лекота е предприемала промени, но винаги практични и след внимателно премисляне, никога импулсивни. Силна и решителна, надежден партньор, с изявено чувство за дълг.

Никога към никого не е таила злоба. Добротата не й е позволявала да пренебрегва молбите на другите хора, често до неспазване на закона за непоисканото добро, което и се е връщало като зло.

За всяка важна работа, зависеща само от нея, си е съставяла план и не се е отклонявала от него до постигане на крайната цел.

Движещата сила в живота й е било семейството. Успехът й на трона се е дължал освен на вродените й качества, и на факта, че се е радвала на опората на своя съпруг през целия си живот.

Притежавала е вроденото умение да властва, наследено и от предходни прераждания. Думата й винаги е тежала не само заради властващата й позиция, а преди всичко заради способността й да поднася мнението си без гняв и агресия, въпреки, че и такива моменти в живота й не са липсвали, особено когато някой от семейството си е позволил да я огорчи с думи и поведение.

Нейните близки, кръвните й роднини са били най-ценното нещо в живота й, дори и когато се е гневила на тяхно поведение, което не одобрява.

Причината за успешното й властване, въпреки трудностите, непосилните решения, огромните отговорности, се корени в планетарните положения и аспекти в нейната рождена звездна карта.

Гордост, упорство, чувствителност към проблемите на народа, смели решения, крайно и категорично мнение - това тя. През последните години не е била доволна от противопоставянето на британските политици, които по-нейно мнение са водили Великобритания в грешна посока, особено що се отнася до Брекзит, но го е търпяла веднъж защото властва, но не управлява. Втори път заради своите поданици, които я обичат и скърбят за нея.

Денят на нейната кончина – 8 септември 2022 година е в личната й година на трудности, породени от странични, неочаквани и непредвидими фактори.

Месец септември удвоява трудностите, затова е решила да се усамоти далеч от роднини и техните претенции. Денят на нейната кончина е пряко следствие от недоволството от роднинското й обкръжение, досадило й с постоянните си претенции за управление.

Интересен е факта, че когато почина, валеше пороен дъжд - и природата плаче за нея! А дъгата след дъжда е знак, че е приета с радост от Твореца и Вселената за изпълнения дълг и достойнства в служба на Светлината, които са съпровождали живота й в зримия свят и носи със себе си и в другия, по-добър свят."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай