Адел отряза Тръмп

Адел отряза Тръмп | StandartNews.com

Звездата забрани на милиардера да използва музиката ѝ за агитация

Доналд Тръмп, който се стреми на всяка цена да стане кандидат на републиканците за президентския пост в САЩ, вбеси Адел. Милиардерът пуснал Rolling In The Deep на своя предизборна изява без разрешение на певицата.

Това съобщи официалният представител на звездата Бени Тарантини пред телевизия Си Ен Ен. Това не е първият път, в който Тръмп е критикуван за предизборна кампания с песни, за които не е искал разрешение. Адвокатите на Стивън Тайлър, вокала на "Аеросмит", миналата година изпратиха официална забрана Тръмп да върти "Dream On" пред избирателите, след като той го направи в поредица от свои изяви из Щатите. По-късно в Туитър Тръмп заяви, че имал законно право да използва парчето, но е намерил "по-добро, с което да го замести".

По-рано магнатът пусна и "RockinТ in the Free World" на Нийл Йънг при обявяването на кандидатурата си за президент. Йънг, добре известен с либералните си възгледи, изиска Тръмп да спре да ползва хита му и изрази подкрепата си за кандидата на демократите Бърни Сандърс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай