Вторник,

Абрамович в романс с млада украинска тв звезда. Коя е тя

От: Агенция Стандарт -
3542
Абрамович в романс с млада украинска тв звезда. Коя е тя
A
A
A

Роман Абрамович e романтично свързан със зашеметяваща 25-годишна актриса, която има украински семейни корени. Твърди се, че милиардерът има тайна връзка с Александра Корендюк, популярна в родината си телевизионна звезда, която се изявява в руско риалити предаване.

Абрамович е свързан с Корендюк от руската светска журналистка Божена Ринска. Тя разкрива, че Роман, баща на седем деца, сега е влюбен в Александра. Тя е дама с отношение към изкуството и основател на Академия за подпомагане на музикални таланти.

Според Ринска любовната история между двамата е започнала през октомври 2021 г., четири месеца преди инвазията в Украйна.

"Новата приятелка на Роман Абрамович е много интересна - разкрива Ринска. - Има малко информация за момичето, но се говори, че тя е основател на компания в музикалната индустрия. Александра се е изявявала и в ролята на домакиня в два епизода на руски сериал".

Източници от Москва твърдят, че Корендюк предпочита да води затворен начин на живот. "Ирония на съдбата е, че Абрамович има връзка с дама с украински произход, точно когато е подложен на санкции заради войната и връзките си с Путин - коментира източник на "Сън". - Тя е красива и не е трудно да се разбере с какво е успяла да завладее сърцето на Роман. Техният роман продължава около година".

През 2018 г. Абрамович е свързван с руската балерина Даяна Вишнева, за която се твърди, че го е омагьосала със своите танцови изпълнения. Говори се, че тогава Роман е летял с личния си Боинг 767-33AER до Перм в Уралските планини, за да може да се наслаждава на нейните спектакли, пише столичен ежедневник. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com