95-годишна културистка напира за "Биг брадър"

95-годишна културистка напира за "Биг брадър" | StandartNews.com

95-годишна дама, бивша културистка, е сред ентусиастите, записали се за новия сезон на "Биг брадър". Жената заслужено печели приза за най-възрастен кандидат-участник за всички сезони по света на риалитито, казват от Нова. Тя споделя, че иска да участва, защото има "огромен житейски опит, бистър ум, интересен поглед върху съвременността, впечатляващи лични житейски истории, мнение по всички въпроси и огромно любопитство към света".

В анкетната си карта като най-забавна случка в живота си посочва изгонването на третата си снаха, но запазва подробностите, като влезе в Къщата. За най-голям свой талант цитира интелигентното и забавно интригантстване, а за най-голяма амбиция - да доживее до 100 години.


Млад мъж от София е другият интересен образ, предизвикал любопитството на продуцентите. Той е на 29 години, но житейският му път е изпълнен с много драматизъм и емоции. На 7 губи майка си и грижата за него е поверена на детегледачка, която го малтретира. Той обаче завършва образование с отличие, започва успешен частен бизнес и едновременно с това се занимава професионално с фитнес, където печели престижното второ място на световно първенство. Той иска да влезе в Къщата, за да покаже според него истинското лице на хомосексуалистите - интелигентни и добре изглеждащи млади хора, които постигат целите си с много упоритост. Самият той е щастливо обвързан от четири години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай