Неделя,

3 зодии да не изпускат нервите си, една да внимава с парите

От: Стандарт -
5728
3 зодии да не изпускат нервите си, една да внимава с парите
A
A
A

ОВЕН

Добър ден за обмисляне на варианти и за търсене на нови начини за решаване на стари проблеми. Вие сте креативни във всички въпроси, така че бързо ще постигнете успех, независимо от обстоятелствата. Съставените днес дългосрочни планове ще бъдат успешно реализирани в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, защото по-късно ще възникнат нови ангажименти и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко вероятно е денят да мине без разногласия и противоречия. Ако не загубите хладнокръвие ще успеете да туширате напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Важно е да не губите време напразно и да избягвате безсмислени спорове. Способността за бързо вземане на решения и намиране на отговори на трудни въпроси ще ви бъде полезна повече от веднъж днес. 

РАК

Сериозно се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и не хвърляте думите си на вятъра. Вие сте добри в решаването на трудни казуси и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина разбират, че можете да бъдете както надежден съюзник, така и добър приятел. 

ЛЪВ

Денят не е най-лесният, но все пак ще е доста благоприятен. В бизнеса понякога ще срещате трудности, но не трябва да им отстъпвате. Само така ще постигнете целите си. Приятели също ще ви помагат. Финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени. Сделките, които сключите ще са печеливши.

ДЕВА

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да правите неща, които не ви харесват много. Въпреки че не всичко ще върви гладко, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, днес ще ви е полезно. Не забравяйте да се похвалите за добрата си памет! 

ВЕЗНИ

Не се ядосвайте. Това е един от онези редки дни, когато може да ви е трудно да запазите спокойствие. Нещо няма да върви по план и ще трябва да отложите неща, които сте очаквали да направите. Освен това настроението ви ще се променя често и това може да доведе до конфликт.

СКОРПИОН

Днес ще направите много полезни неща не само за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали трудности и често ще давате добри съвети. Тези, на които сте помогнали днес ще станат ваши съюзници или близки приятели. 

СТРЕЛЕЦ

Добър ден да завършите нещата, които сте започнали и да разрешите проблеми, които са ви притеснявали през последните дни. Наясно сте какво трябва направите и какво може да отложите. Това е чудесен ден да видите стари приятели и да объдите бъдещи проекти с тях.

КОЗИРОГ

Трябва да внимавате във всичко, което се отнася до пари. Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки или сделки, които не са били планирани предварително. Усещайки подкрепата на звездите, вие с ентусиазъм ще се захващате с трудни задачи и ще ги вършите добре. Много недоразумения са изчистени.  

ВОДОЛЕЙ

Ден на страхотни идеи и неочаквани прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Бъдете внимателни към малките неща и не пренебрегвайте нищо. Понякога ще ви отнема повече време, за да се справите с нещата.

РИБИ

Не бързайте. Денят изисква балансирани решения и обмислени действия. Не винаги си струва да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на много въпроси се оказват по-трудни, отколкото може да си помислите. Интуицията ще ви помогне да разберете всичко. 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички