Звездите на Армията блестят из страната

Турнето на трупата започва на 25 юни

Звездите на Армията блестят из страната | StandartNews.com

Звездите на Театър „Българска армия“ атакува сцените из страната. На 25 юни започва националното турне на трупата – с „Арсеник и стари дантели“ във Фестивалния център на Варна. Историята за лелите Аби и Марта Брустър, на които съвсем им хлопа дъската, ще накара зрителите да се смеят с цяло гърло, докато внукът им – убеден, че е президентът Теди Рузвелт, копае трупове в мазето. Двучасова забава с чудатите членове на семейство Брустър очаква и публиката в Бургас, Елхово и Сливен на 26, 27 и 28 юни. В криминалната пародия участват Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев и Калин Иванов.

На 1 и 2 юли в Търговище и Карлово звездите на театъра продължават своето лятно турне с хитовата комедия „Ножица- трепац“. В опостушително забавление публиката партнира активно на Ненчо Илчев, Веселин Ранков, Иван Радоев, Георги Къркеланов, Гергана Данданова, Стефания Колева и Сашо Дойнов. В полицейското разследване се разпитват шестима заподозрени. Постепенно от криминален трилър пиесата се превръща в изпълнена със смях комедия.

На 3, 4 и 5 юли към гастрола в Свищов, Габрово и Сапарева баня се присъединяват Васил Михайлов, Иван Налбантов, Стефка Янорова, Георги Кадурин, Анастасия Ингилизова, Веселин Анчев, Тигран Торосян, Асен Кобиларов, Милен Миланов, Мирослав Пашов и Борислав Стоилов, които „безпощадно” ще ви разсмиват с комедията „Да разлаем кучетата“. Гарантирано е забавлението с пословичното българско остроумие и чувството за хумор – и всичко това с героите в едно „голямо село”.

Летните усмивки продължават на 8 и  9 юли с ужасно смешната история, която се разиграва на тъмно – „Черна комедия“.   Какво се случва, когато тъмното е светло, а светлината се превърне в мрак? Публиката на Русе и Плевен ще аплодира Луизабел Николова, Веселин Анчев, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Евелин Костова и Моню Монев - и куп смешни ситуации около това на какво е способен човек, който предполага, че в тъмното никой не го вижда...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай