Юлиян Костов имал хомофобия като малък

Как е станал актьор

Юлиян Костов имал хомофобия като малък | StandartNews.com

 

Юлиан Костов разказа как е станал актьор пред Мариян Станков Мон-дьо в интервю за Нова телевизия.

Той е учел бизнес мениджмънт в Холандия, когато решава да замине за Англия, за да стане актьор.

„Един ден ме озари мисълта, че да си актьор е професия, която мога да работя. Записвах се с телефона, докато играя Жокера. Реших, че ще замина за Лондон и няма да казвам на родителите ми. Помислих си, че трябва да се разхождам по „Оксфорд Стрийт“, за да ме забележат. Бях чел някакви истории как Станислав Яневски са го забелязали в Лондон така и чаках и мен да ме видят. След няколко дни на студа разбрах, че няма да се получи по този начин. Тогава реших, че ще стана статист”, разказа Костов. И допълни, че е много горд от ролята си в „Син на друга майка”.

Относно успеха на Мария Бакалова, актьорът каза следното: „Това е нейният момент и аз съм много горд".

„Определям себе си като шматка, романтик и утопист. Като дете мечтаех да спася света. Имаше случай, в който нашите ме караха да ходя на уроци по английски и ми казаха, че ако се разплача на вратата, няма да ходя. Естествено се разплаках и от тогава ми повтарят „Ти не помниш ли какъв актьор си от малък?"", сподели Костов.

„През годините имаше хора в училище, които ми налагаха психически тормоз. Сменях често учебни заведения. В 6  клас отново бях новия. Обиждаха ме. Бях смачкан и мислех, че съм грозен и тъп. Имах ужасно ниско самочувствие. Станах жертва на хомофобия. Дойде време, в което се опълчих и набих единия от тях. Травмата ми вече я няма, даже съм приятел с тези момчета", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай