Возят "Бон Джоуви" с лимузини

Митко Кърнев и хората му от D2 ще подарят последния си албум на големите музиканти от Ню Джърси

Возят "Бон Джоуви" с лимузини | StandartNews.com

София. Джон Бон Джоуви и крилатата му чета ще се возят в шикозни лимузини, както подобава на истинските рок звезди. Те ще стигнат до стадион "Васил Левски" с BMW 7 серия. Очаква се да се класират за саунд чек в последната минута, тъй като по непотвърдена информация пристигат днес в 17 часа, а шоуто стартира в 20 часа.

След концерта отново яхат аероплана и по предварителен график би трябвало да отлетят в полунощ. Фенки от клуба им обаче вчера си пускаха мухи из Фейсбук, че май щели да кацнат в понеделник вечерта и трябвало да са нащрек да хукнат към аерогарата. Очаква се край стадион "Васил Левски" днес да стане лудница още от обед. Вратите отварят в четири. Меломаните като едни опълченци ще се втурнат още тогава, за да окупират зоната пред сцената.

А там ще ги чакат момчетата от D2. Те излизат, за да загреят с по едно парче зад ушите верните почитатели на бандата от Джърси за чакания от векове лайф.

"Подготовката ни е да не пием до тогава", пошегува се Митко Кърнев. Вчера той и аверите му репетираха за шоуто, но понеже имат опит от други големи европейски фестивали, са уверени, че ще се справят подобаващо. "Това е голям шанс, защото ще се случи пред българска публика. Ще свирим около половин час - от седем. Подгрявали сме за не по-малко известни банди, но на сцени в чужбина. А сега е много по-важно, чувствам го като отговорност", каза двигателят на D2 пред "Стандарт". Той и колегите му са много доволни, защото самите "Бон Джоуви" са ги избрали. Имаше конкурс с гласуване в сайта на Нова тв, където трябваше да се посочи една от 10 групи. Някой обаче хакнал допитването и в крайна сметка записите са били изпратени на "Бон Джоуви", за да посочат късметлиите.

"Няма да им подаряваме гайди, носии и подобни, ще им дадем стария ни албум", каза още Митко. Те ще са на стадиона от сутринта и ще очакват срещата с големите музиканти от Джърси с нетърпение. "Тяхната музика те кара да мечтаеш. На сцената ще поканя и вокала на групата, която водеше след нас в класацията - Ники от "Торнадо". Те първи ни поздравиха за големия шанс", издаде още Кърнев.

Очаква се концертът да продължи около три часа, което е равно на 25 песни с трите биса. Както винаги, рокаджиите ще закрият с Livin on a Prayer. Сам Джон е казвал в интервюта, че това парче е много специално за тях, защото е по действителен случай. Срещата му с кметицата Йорданка Фандъкова, която е известен меломан, обаче още е под въпрос. Тя със сигурност ще слуша изпълненията на рокаджиите, но дали ще има време да си размени приказка с Джон, вчера още не беше ясно. За всеки случай ще пробва да го види в бекстейджа.

 

Сетлист на "Бон Джоуви"

 

You Give Love a Bad Name

Lost Highway

Whole Lot of Leavin

Because We Can

That's What the Water Made Me

Wild Is the Wind

It's My Life

What About Now

When We Were Beautiful

We Got It Goin On

Keep the Faith

Amen

The Fighter

Someday I'll Be Saturday Night

Army of One

We Weren't Born to Follow

What's Left of Me

Wanted Dead or Alive

Who Says You Can't Go Home

Captain Crash & the Beauty Queen From Mars

Bad Medicine

бисове

Have a Nice Day

I Love This Town

Livin on a Prayer

 

Сетлист на D2

 100 ГОДИНИ

 DEADMAN/BLACK MORNING

 SEX, ЛЪЖИ & МУЗИКА

 CHERRY TREE

 BREAKDOWN

 ТУК И СЕГА

 НЕ МОГА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай