ЦРУ преследва Марк Зукърбърг

ЦРУ преследва Марк Зукърбърг  | StandartNews.com

Звездата от "Социалната мрежа" Джеси Айзенберг сега е "Ултра напушен агент"

Заклет почитател на марихуаната, който е всъщност таен агент на ЦРУ, е нарочен за проблем и предложен за ликвидиране. Но Майк Хауъл е твърде добре обучен и твърде напушен, за да се справят лесно с него. Това накратко е сюжетът на комедията "Ултра напушен агент". Героят на Джеси Айзенбърг (Майк) е обикновено момче от малък американски град. Животът му не се различава по нищо от този на милиони американци на неговата възраст. Той работи в местния хранителен магазин, има приятелка, която много обича, и... пуши почти промишлено количество трева. В ролята на неговата Фиби ще видим Кристин Стюарт. Всичко е на път да се промени, когато мистериозна жена посещава младежа на работното му място. Тя изрича неразбираема за него кодова дума и изчезва. Оттогава започват да се случват странни неща. Непознати се опитват да убият героя на Айзенбърг, а героинята на Стюарт е отвлечена. Количеството трева, което Майк и Фиби употребяват, неочакваните му бойни способности и изчезването на момичето са гаранция за една комедия, която ще ни разплаче от смях. Режисьор на екшъна е Нима Нуризаде.

В останалите роли са Тони Хейл, Уолтън Гогинс, Бил Пулман, Кони Бритън, Топър Грейс, Джон Легуизамо, Моник Гардертън и Лавал Крауфорд.

Джеси Айзенбърг е най-известен с участието си в образа на Марк Зукърбърг в "Социалната мрежа", за което получи номинация за "Оскар" за главна роля. На зрителите у нас е познат още от филмите "Зрителна измама", "Зомбиленд" и "На Рим с любов. Кристен Стюарт, която се превърна в истинска звезда с ролята си на Бела в поредицата "Здрач", ще ни докаже, че се справя също толкова брилянтно и в комедии. Но тя беше не по-малко добра като дъщерята на Джулиан Мур в лентата "Все още Алис".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай