Три комедиантки водят Оскарите. Кои са те

Тази година зрителите ще могат да гласуват за любимия си филм в Туитър

Три комедиантки водят Оскарите. Кои са те | StandartNews.com

Комедиантките Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс ще са водещи на тазгодишната церемония по връчване на наградите "Оскар", съобщава продуцентът Уил Пакър.

"Ще има много изненади! Очаквай неочакваното!", казва Пакър, който е провел редица срещи през последните седмици, опитвайки се да намери правилната рецепта за най-голямата киновечер в Холивуд.

"Искаме хората да се настроят да се забавляват добре", казват в изявление Хол, Шумър и Сайкс, предава ladyzone. 

В неделя Шумър публикува галерия в Инстаграм профила си с някои от най-паметните моменти в своята кариера, които бяха придружени от думите "Идва голяма забавна новина".

Тази година феновете на седмото изкуство ще могат да гласуват за любимия си филм в Туитър - независимо дали лентата е била номинирана в категорията за най-добър филм, съобщава "Холивуд рипортър".

Зрителите ще могат да използват хаштага #OscarFanFavourite, а филмът, събрал най-много гласове до 3 март, ще бъде отличен на церемонията по връчване на "Оскар"-ите.

Tрима от гласувалите в социалната мрежа ще могат да присъстват на следващата церемония в Лос Анжелис през 2023 г., като разноските ще бъдат поети от Академията за филмово изкуство и наука в САЩ. 

Така членовете на Академията няма да бъдат единствените, които гласуват за любимите си филми преди връчване на 94-ите награди "Оскар".

Церемонията по връчване на наградите "Оскар" ще бъде излъчена на живо по телевизия ABC на 27 март.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай