Тони Димитрова: Не ми е до пеене

Звездата има две нови песни, но няма настроение да ги записва в студио

Тони Димитрова: Не ми е до пеене | StandartNews.com

Тони Димитрова, която на 10 януари празнува рождения си ден, има две нови песни, но няма настроение да ги записва в студио. Звездата, която не отдавна загуби брат си, е все така тъжна и посърнала.

"Видях болестта в най-страшния й вид. Като 8000 семейства в тази държава. Молете се, милички, това при вас да не дойде. Когато батко все още беше в болницата, аз видях някакви коментари, че едва ли не пиарствам с това. Майка ми имаше един израз: "Бай, бабо, да не не срещне мечка". Това е. Пазете се и бъдете здрави", коментира певицата пред Нова.

"През годините съм се питала дали трябва да смятам толкова много хора за близки. Тази година се оказа, че това не е било напразно. Човек си прави ревизия на отношенията при изпитание и се оказа, че не съм толкова наивна. Ще запомня годината с благодарността към всички хора, които ме засипват с обич, сила, кураж и преданост. Това е безценно и нищо не може да го купи", добави още тя.

"Все се надявам, че ще дойде времето, когато ще правя отново концерти и ще гледам хората в очите. Мечтая да се укроти това време, което ни обърка и съсипа всичките. Да се свърши с това и отново да се върне светлината и в очите, и в душите ни. И ако това е един урок, през който преминаваме, да вземем доброто от него. И да си дадем сметка, че нищо не е по-важно на този свят - нито слава, нито пари, нито материално - освен най-близките хора на света", заключи Димитрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай