Суперсилата Kreator на SOFIA SOLID

Немските траш величия свирят преди Amon Amarth на 29 юни 2023 на Арена София

Суперсилата Kreator на SOFIA SOLID | StandartNews.com

Kreator са втората потвърдила метъл банда след Amon Amarth, която става част от SOFIA SOLID с концерт на 29 юни на Aрена София (Столичен колодрум) по покана на Fest Team. Билетите вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg, а с присъединяването на Kreator, цената им не се променя.

Kreator тази година се завръщат със своя петнадесети албум - опуса Hate Über Alles, който е и първият им студиен албум с Frédéric Leclercq (екс Dragonforce, Sinsaenum) на баса, който се присъединява към фронтмена Miland ‘Mille’ Petrozza, китариста Sami Yli-Sirniö и барабаниста Jürgen ‘Ventor’ Reil.

С богато наследство, силна фен база и безспорни успехи зад гърба си, Kreator не са от групите, които почиват на лаврите и се наслаждават на светлината на миналата слава. В дръзко озаглавения си нов албум „Омраза над всичко“ метъл титаните отново канализират своята яростна енергия и тежест, достатъчно силна, за да наклони земята извън оста ѝ или поне да завърти главите на публиката.

Първите концерти SOFIA SOLID – новата вълнуваща ивент серия с разнообразни световни изпълнители от различни жанрове музика под бранд шапката на Fest Team, ще се проведат на Арена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Към момента потвърдените артисти са Amon Amarth и Kreator на 29 юни. Очакват се още нови изпълнители да се включат в серията летни концерти в София.

Събитието SOFIA SOLID във фейсбук е тук. Продажбата за билетите за концерта на Amon Amarth и Kreator в София вече стартира в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай