Страшна трагедия сполетя Лари Кинг

Телевизионният водещ разкри, че две от децата му са починали само през три седмици

Страшна трагедия сполетя Лари Кинг | StandartNews.com

Телевизионният водещ Лари Кинг разкри, че две от децата му са починали само през три седмици, съобщи вестник Mirror, цитиран от БТА.

"С голяма скръб и разбитото сърце на баща потвърждавам, че загубих неотдавна две от децата си Анди Кинг и Кая Кинг. И двамата бяха добри и мили души и ще ни липсват много. Анди почина неочаквано от инфаркт на 28 юли, а Кая - на 20 август, малко след като й беше поставена диагноза рак на белия дроб", написа в изявление 86-годишният Кинг

Джилиън, внучката на Лари Кинг, каза след смъртта на Анди, че семейството предполага, че е получил инфаркт, но аутопсия не му е правена. Анди Кинг е починал на 51 години, а Кая - на 65.

Лари не е успял да отиде на погребението на Анди във Флорида заради пандемията. Самият той още се възстановява от тежък инсулт през март 2019-а. Водещият се е женил седем пъти. Той остава с три деца - Лари младши - на 58 години, Чанс - на 21 години и Кенън - на 20 години. Кая е от брака му с Алин Аткинс, а Анди е неин син от друга връзка, когото Лари Кинг осинови.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай