Снахата на Каролев: В Лондон има нещо във въздуха

Актрисата Валентина Каролева коментира ситуацията на Острова

Снахата на Каролев: В Лондон има нещо във въздуха | StandartNews.com

Актрисата Валентина Каролева, която стана популярна с ролята си във филма „Доза щастие“, посветен на майка й, известната журналистка Весела Тотева, коментира по Би Ти Ви ситуацията във Великобритания след появата на новия щаб на коронавируса и спирането на полетите за България. Ето какво сподели снахата на Владимир Каролев, която живее отдавна в Лондон със съпруга си, а двамата вече са родители и на момиченце.  

„Аз се видях с няколко българи на площадката. Всички имаха билети. Но не успяха да пътуват. Ние, примерно, бяхме решили януари да си дойдем. Не разбрахме какво точно се случи с новия щам. До миналата седмица нямах нито един познат, който е карал коронавирус. Сега вече имам трима. Явно има нещо във въздуха. За нас не се е променило нищо. Новите мерки са от неделя и са от ниво 4. Те са от много висок риск на зараза. Стоиш вкъщи и всичко е затворено. Подобни са на мерките от март“, разказа тя.

„Доколкото разбирам, много българи веднага са хванали чантите и са заминали, а и не само нашите сънародници“, отговори Каролева на въпроса какво се е случило, след като се разбра, че предстои полетите да бъдат спрени.

„Никой, който е живял 5 години в Англия, не би трябвало да е притеснен от Брекзит“, обяви актрисата. И добави, че Джонсън е обявил числото на ваксинираните досега - близо 600 000. Самата Валя би изчакала няколко години преди да се ваксинира. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай