Славка и Йордан с любовен възход в "Столичани в повече"

Славка и Йордан с любовен възход в "Столичани в повече" | StandartNews.com

Дългогодишният брак между Славка и Йордан Лютови ще премине през любовен възход. Зрителите на бТВ ще видят развитието в отношенията на двамата съпрузи от "Столичани в повече" в четвърти епизод на сериала.

Не е ясно дали депутатката Славка, която имаше неприятна среща с "народната любов", ще се излекува от депресията.

Ето какво още ще се случи в сериала този петък:

Съдбата на бизнесмена Константин Цеков е другата основна тема в епизода. Той ще продължи да живее в обор, но скоро четиримата генерали трябва да решат дали да го елиминират.

Другият близнак ще стои на тръни в дома на Лютови. Отец Григорий ще разбере за това и четиримата ще се опитат заедно да измислят решение на заплетената ситуация. Божият служител ще иска да помогне на своя приятел, но от друга страна ще се разкъсва от притеснения, че от Светия синод следят всяка негова стъпка.

Яна пък решава да помогне на баща си и да го избави от бившия шеф на затвора. Тя ще скрои хитър план, предстои да видим дали той ще проработи.

Рангел, който обяви гладна стачка на жълтите павета, бива поканен на среща при президента. Неговата съпругата Гълъбина пък ще даде своето първо интервю в „Любовна математика" (авторското предаване на Андрей Лютов и съдружника му Пепи).

Четвъртият епизод от поредицата е този петък от 21:30 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай