Скъпи гости от Франция пристигат в "All Inclusive"

Ден преди официално бракът между Елица и Емил да приключи, Виктория е напълно объркана

Скъпи гости от Франция пристигат в "All Inclusive" | StandartNews.com

Много смях и изненади очакват героите на „All Inclusive” в новия епизод на сериала този петък. Парушев ще строи целия персонал на хотела за тържественото посрещане на важен гост от чужбина. По лична покана на управителя пристига един от най-значимите експерти в хотелиерския бранш в световен мащаб – мосю Делакюр от “Шато де Лукс”.

Французинът е капризен и взискателен и всички се стараят да представят комплекса в най-добрата му светлина, за да получат отлична оценка. Елица и Парушев са направили стройна организация за визитата на изтънчения гост, а Емил спира със саботажите спрямо жена си. Мъжът е разбрал, че тази родителска война само наранява малката им дъщеря. Никой, обаче, не може да предположи какъв изненадващ обрат ще настъпи в този съдбовен момент и как ще се развият събитията в хотела. В ролята на французина зрителите ще видят талантливия и обичан български актьор – Любомир Ковачев.

Ден преди официално бракът между Елица и Емил да приключи, Виктория е напълно объркана. Сашко опитва да й вдъхне кураж, за да бъде силна и спокойна, но момичето се разстройва все повече. Вики не може да си представи как би отговорила на най-трудния въпрос в съда – при кого иска да живее след развода? Детето не е готово да се лиши от присъствието на нито един от родителите си и предприема отчаяни действия, за да предотврати раздялата. Какви са те и ще имат ли успех?

Христо е в еуфория. След като успява да се докопа до последното липсващо парче от ценната тракийска амфора, мечтата за по-охолен живот изглежда все по-реална. Парите са му в кърпа вързани, а иманярката Златка е готова да осигури сумата до броени часове. Неочаквано на пътя му застава неговата дъщеря Надя. Какви са намеренията й и как ще промени цялата семейна ситуация?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай