Сензационни разкрития за смъртта на Матю Пери

Резултати от тези първоначалните медицински тестове

Сензационни разкрития за смъртта на Матю Пери | StandartNews.com

Пет дни след трагичната смърт на Матю Пери, станал световноизвестен с ролята си на Чандлър Бинг в сериала "Приятели", причината за смъртта му все още е неясна, но първите резултати са налице.

Както се изисква от разследването в подобна ситуация, са извършени токсикологични тестове, за да се установи възможното участие на вещества в организма му. Самият актьор никога не е крил факта, че се е борил с наркотична и алкохолна зависимост.

Според резултатите от тези първоначални медицински тестове, разкрити от TMZ на 1 ноември, в тялото на Матю Пери по време на смъртта му "не е имало фентанил или метамфетамин".

Полицията заяви, че това са първоначалните резултати от тестовете, които са "по-малко задълбочени" от по-подробната аутопсия и токсикологичен анализ, които трябва да бъдат извършени през следващите 4 до 6 месеца. Причината за смъртта все още не може да бъде определена от съдебните патолози.

На 28 октомври Матю Пери беше намерен в безсъзнание в джакузито на калифорнийската си вила от своя асистент. След пристигането на службите за спешна помощ актьорът не е могъл да бъде реанимиран. Трагичната му смърт предизвиква вълна от почит по целия свят. Фенове от няколко поколения скърбят за загубата на своя "Чандлър Бинг", пише още БГНЕС.

След реакцията на създателите на "Приятели", останалите пет звезди от ситкома (Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър) споделиха с "Пийпъл" общо изявление за загубата на своя приятел:

"Ние бяхме нещо повече от съквартиранти. Ние сме семейство. Засега ще отделим малко време, за да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба". 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай