Рядка гледка: Джак Никълсън излезе от бърлогата си

Актьорът последно бе видян в началото на 2020-а

Рядка гледка: Джак Никълсън излезе от бърлогата си | StandartNews.com

Джак Никълсън се завърна след година и половина отсъствие от публичното пространство. Преди месец световните медии писаха, че не излиза от дома си заради тежка деменция. Той се появи отново под прожекторите във вторник вечер, за да подкрепи любимия си отбор "Los Angeles Lakers" срещу "Golden State Warriors".

Холивудсият ас пристигна на мача в "Стейпълс Център", с който бе даден старт на новия сезон на NBA. 84-годишният Джак, който дойде с черен джип, беше видимо в добра кондиция, облечен небрежно, с черно яке, мокасини и бинокъл на врата. Почитателите му го наобиколиха за автограф.

Легендарният актьор беше придружен от сина си Рой, за когото медиите отбелязват, че има неговата усмивка. Последният път когато Джак беше регистриран на обществено място, бе именно на мач през януари 2020 година.

Последните роли на Джак Никълсън са във великолепния филм на Мартин Скорсезе „От другата страна“ от 2006 г., „Ритни камбаната с финес“ от през 2007 г., и в кинопровала „Как да разбера“, който се превърна в един от най-губещите филми от последното десетилетие.

След това Джак Никълсън просто изчезна. Вече не излизат филми с негово участие и не се е насочил към телевизията, както правят много актьори в последните години. Рядко дава интервюта и избягва публични появи, с изключение на редките случаи, в които ходи да гледа баскетбол и задължително става център на вниманието.

През 2017 г. беше обявено, че Джак Никълсън ще се снима в холивудския римейк на немския филм „Тони Ердман“, но нищо повече не се чу за филма и в момента проектът е изоставен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай