Руши Видинлиев става адвокат. Защо?

Актьорът певец търси правосъдие в новия сериал на Би Ти Ви „Мен не ме мислете“

Руши Видинлиев става адвокат. Защо? | StandartNews.com

Любов, комедия и драма се преплитат в „Мен не ме мислете“ – новия сериал на Би Ти Ви, който започва на 24 февруари. Според неговите продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов героите му са обикновени хора, а не известни и богати, така че по-голям брой от зрителите ще се идентифицират с тях. На фокус са поставени проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез майсторско комбиниране на майтапи и сериозност, вълнуващи сюжети и силни пълнокръвни герои.

В основата на историята е сблъсъкът между два свята – на тези, които се справят с ежедневните си проблеми, което ограничава тяхната възможност за развитие, и другите, с материалните възможности, често оказващи се в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. Весела Бабинова, която наскоро се завърна на сцената и екрана след отпуск по майчинство, е Яна – бореща се за семейството и индивидуалността си. Тя отглежда две дъщери от двама бащи. Винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от препъни камъните, които я тормозят постоянно.

Стремежът й за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота й – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания. Докато минава през тежък развод, Яна си въобразява, че може да защитава интересите си сама – без адвокат. Но няма голям избор и стига до лъскава кантора. Там публиката ще види Дария Симеонова, която преди време напусна „Откраднат живот“, за да роди първото си дете, а сега се завръща в тв киното. Сега тя е двойка с Мартин на Руши Видинлиев - много интелигентен адвокат, много отдаден на работата си, но се оплитащ се в глупости. Това пък го прави по-близък като образ до популярния певец и актьор, който заради персонажа си е назубрил доста правни термини, с които му се налага да жонглира.

Шеф на двамата младоци по сценарий е Владимир Люцканов, който пък скоро не се беше появявал на малкия екран. Като веселяка неудачник гледаме Иван Юруков, който също излезе преждевременно от „Откраднат живот“, за да дебютира като режисьор в киното. Той не крие, че героят му – човек в душевна криза и пред разпад, е съвсем различен от него и това си е чисто предизвикателство. Пред камерите са още кадри на „Откраднат живот“ - Деян Ангелов, Ирина Митева и Любомира Башева.

Сериалът е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сюжетът е адаптация на хитовия полски сериал „O Mnie Sie Nie Martw”, който се върти и по Нетфликс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай