Публиката избра Кравиц. Отличиха го с поредна награда

Известен с хитовете си American Woman, Fly Away и Are You Gonna Go My Way

Публиката избра Кравиц. Отличиха го с поредна награда | StandartNews.com

Лени Кравиц отново триумфира. Носителят на „Грами“, певец, композитор и актьор Лени Кравиц ще получи отличието „Музикална икона“ на наградите „Изборът на публиката“ (People's Choice) на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния, съобщи ЮПИ.

Известен с хитовете си American Woman, Fly Away и Are You Gonna Go My Way, Кравиц също се очаква да изнесе концерт на вечерта, която чества любимците на феновете в областта на киното, телевизията и музиката.

„С 11 студийни албума в десетилетната си кариера Лени Кравиц се е утвърдил като световна рок суперзвезда“, казва в изявление Джен Нийл - изпълнителен вицепрезидент на събитията на живо и специалните програми в NBC Universal Entertainment.

„Независимо дали пише и изпълнява собствените си хитове, или работи зад кулисите, пишейки за други величия в бранша, музикалната дарба на Лени е наистина несравнима. Развълнувани сме да го почетем като тазгодишната музикална икона и очакваме с нетърпение да видим какво ще изнесе на сцената“, допълни Нийл.

Наскоро Кравиц получи звезда на холивудската Алея на славата. Следващият му албум, Blue Electric Light, ще бъде издаден на 24 май.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
sour815
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи