Преслава разкрива тази вечер има ли връзка с Богданов

Преслава разкрива тази вечер има ли връзка с Богданов | StandartNews.com

Още три VIP персони влизат в най-известната Къща тази вечер

Снощи 13 от най-големите звезди на България се събраха под един покрив, за да живеят заедно през следващите два месеца. Преслава, Станимир Гъмов, Деян Топалски, Кичка Бодурова, Моника Валериева, Светлана Василева, Иво Танев, Люси Иларионов, Луна, Ернестина Шинова, Катя и Здравко от „Ритон" и Джорджано прекрачиха прага на най-известната Къща с много позитивизъм и с очакване да изживеят едно голямо приключение. Тази вечер точно в 20 часа, VIP компанията ще бъде напълно завършена, след като в Къщата влязат още две жени и един мъж.

Една дълго пазена тайна излезе наяве през изминалата вечер. Известната жена, за която Пламен Богданов твърдеше, че е негова интимна половинка от месеци, е не кой да е, а самата Преслава. Бившият футболист многократно беше намекнал на съквартирантите си, че известната му половинка е именно тя, а снощи Голямият брат показа на зрителите неизлъчвани кадри, които го доказаха.

Освен с невероятния си глас, фолк сензацията е известна и със скандалните си връзки. Дали обаче Богданов наистина е успял да спечели сърцето на една от най-желаните дами в държавата? Тази вечер ще настъпи часът на истината! Пламен Богданов ще прекрачи прага на VIP Къщата, без да знае, че Преслава е там. Как ще реагира топ певицата и истина ли е всичко, което футболистът твърди, ще разберем съвсем скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай