Преди да си отиде, Димо посветил песен на майка си

Той ни гледа отгоре и е доволен от резултата, казват тримата му колеги за новия албум на ПИФ

Преди да си отиде, Димо посветил песен на майка си | StandartNews.com

Христо Михалков, Иван Велков и Мартин Профиров разказаха за новия албум на група ПИФ по Би Ти Ви. „Всички 9 парчета са записани с Димо. Песните са много лични, една е към Бога, друга е към покойната му майка. Това е албумът на Димо – много емоционален, без компромиси. Няма нищо общо с другите ни проекти. Всъщност песните бяха 10, но едно парче го оставихме за друг път. Беше с текст, който Димо искаше да сменим. След време хората ще го чуят с нов текст“, споделиха музикантите. Те допълниха, че клипът към песента "OPUS 4" е правен три месеца, тъй като в него участват 46 души, а снимките са направени на 35 локации.

„Това са все хора, свързани с Димо по някакъв начин – от купонясване до работа. Всички откликнаха без никакви условия. Впечатлен съм от вниманието и уважението. Благодаря на всички и на режисьора Николай Мутафчиев, който бе много близък с Димо. Именно той е направил кадъра с него, който виждате в края на клипа. Сниман е малко преди Димо да влезе в болницата. Не знаехме за този кадър“, призна Иван Велков.

Групата ще продължи да съществува, като ще кани гост-вокалисти. За да представи албума, ПИФ тръгва на турне – Варна (13 юни), Бургас (14 юни), София (24 юни) и Пловдив (25 юни).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай