Пол и Ринго просълзиха Ел Ей

Пол и Ринго просълзиха Ел Ей | StandartNews.com

Джони Деп, Том Ханкс и Шон Пен се присъединиха към вечеринката, посветена на "Бийтълс" в Ел Ей.

Концертът в рамките на наградите "Грами" беше под наслов "Нощта, която промени Америка". С шоуто беше отбелязан 50-годишният юбилей от появата на Джон Ленън и компания в шоуто на Ед Съливан, когато те за първи път покоряват Щатите. Хедлайнери на вечерта бяха "Юритмикс" - Ани Ленкъс и Дейв Стюарт се събраха, за да отдадат чест на великите британци. Алиша Кийс и Стиви Уондър също се включиха в надпяването. Фарел Уилямс, който предната вечер прибра няколко "грамофончета", излезе на сцената с артистите от спектакъла "Любов" на Цирк дьо Солей. Кийт Ърбън, съпругът на Никол Кидман, и гаджето на Кейти Пери Джон Майер пяха в дует.

Но музикалното пиршество в Convention сentre в Лос Анжелис нямаше да бъде истинско и пълно, ако не бяха излезли двамата живи от "Бийтълс" - Пол Макартни и Ринго Стар. Предната вечер на "Грами"-тата те направиха дует за готиното парче на Пол Queenie Eye от новия му албум, а на трибюта изпълниха вечния хит "Хей, Джуд". Концертът ще бъде излъчен на 9 февруари - точно 50 години след интервюто при Ед Съливан.

"Ние бяхме в бандата, наречена "Бийтълс" и когато свирим, Джордж и Джон винаги са с нас", извика Ринго към тълпата и просълзи доста хора. Пол пък каза: "Тази вечер си спомняме за нашите прекрасни приятели Джон и Джордж". Ленън беше убит през 1980 г., а Джордж почина от рак през 2001 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай