Още холивудски звезди идват в България

Кевин Бейкън и Тирион от „Игра на тронове“ снимат у нас "Токсичният отмъстител"

Още холивудски звезди идват в България | StandartNews.com

Холивудският ас Кевин Бейкън и звездата от култовия „Игра на тронове“ Питър Динклидж идват в България за снимките на филм. Двамата стягат куфарите и още този месец ще са на наш терен.

Лентата носи името “Токсичният отмъстител”, а на режисьорския стол сяда Майсън Блеър. Бейкън ще влезе в ролята на злодея в историята, пише сайтът nme.com, цитиран от "Монитор".

„Токсичният отмъстител“ е черна комедия и проследява историята на чистач, който пада в купчина с токсични отпадъци и бива обезобразен, но получава супересили – става свръх силен и голям на ръст. Това поне се случва в първата лента от 1984 г, която не пожъна голям успех.

От години се говори за римейк на продукцията, като през 2013-а дори се говореше, че главната роля ще е поверена на екшън звездата Арнолд Шварценегер. Според изданието THR, ако се следва оригиналната история, Бейкън ще изиграе корумпирания кмет на града, в който се развива действието.

Кевин Бейкън има впечатляваща филмография, която включва над 70 роли в киното и 24 в телевизия, така че това далеч не е първата му роля на злодей. В кариерата си той има няколко впечатляващи образа на антагонист, сред които на Клаус Шмид в X-Men.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай