Нови разкрития за смъртта на Матю Пери

Какво показва нов доклад

Нови разкрития за смъртта на Матю Пери | StandartNews.com

Според нов доклад Матю Пери не е бил в джакузито си за много дълго, преди асистентът му да открие безжизненото му тяло и да се опита да го реанимира.

Източници от правоприлагащите органи казаха на TMZ, че тялото на Пери не е било „подгизнало“, когато службите за спешна помощ пристигнали в дома на актьора в събота.

Подгизването в медицински смисъл означава, че водата присъства във всяка клетка в тялото, което причинява състояние, известно като оток, при което влагата изтича от кръвоносните съдове в тъканта.

54-годишният Пери беше открит под водата от своя асистент, който вдигнал главата му, за да се опита да му поеме малко въздух, разкриха по-рано респондентите.

Докладът също така разкрива, че следователите са открили огромни количества дъвка Nicorette и лепенки в дома, пише "Вести"

Смята се, че Пери се е удавил, но официалната причина за смъртта все още не е установена.

Актьорът - най-известен с ролята на Чандлър Бинг в "Приятели" - беше открит за битките си с опиатите и алкохола, но каза, че е чист в последните интервюта.

Говори се, че първите реагирали са открили антидепресанти и лекарства против тревожност в имота - но няма следа от незаконни лекарства.

Съдебният лекар от окръг Лос Анджелис посочи причината за смъртта на Пери като „отложена“ в очакване на окончателните резултати от токсикологичните тестове.

В неделя следобед съдебният лекар предаде тялото му на семейството, но каза, че тепърва ще установяват причината за смъртта.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай