Нови герои, напрегнати обрати и задкулисни игри в "Братя"

Заплетени сюжети и впечатляваща актьорска игра очакват зрителите тази пролет

Нови герои, напрегнати обрати и задкулисни игри в "Братя" | StandartNews.com

Четвъртият сезон на един от най-гледаните български сериали „Братя“ се завръща в ефира на Нова на 22 февруари в 22:30 ч. Новите епизоди на криминалната драма ще останат верни на традицията за високо напрежение и неочаквани обрати в действието. Основната тема ще бъде посветена на свободата да избереш собствения си път и да го отстояваш с всички възможни средства. Това ще бъде сезонът на манипулациите и задкулисните игри, а съдбата зловещо ще настрои героите всеки срещу всеки, без да са сигурни кой е приятел и кой враг.

Зрителите ще разберат какво се случва с Денис Топал, който се спаси на косъм в смъртоносната престрелка във финалния епизод на миналия сезон и какъв обрат е приготвила съдбата за неговия баща – завърналият се от небитието Филип Карамитев и новата му половинка – опасната Юлия Опланчик. Как героите ще продължат живота си след фаталната престрелка, какво ще предприеме другия брат – Александър Акарди и бременната Ива Йосифова, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата.

„Изненадата, че моят герой възкръсна, наистина е голяма, можем да очакваме много изненади от него в новия сезон. Харесва ми историята в „Братя“ и много ми допадат актьорите, с които си партнираме в проекта. Мисля, че всеки следващ сезон е по-добър от предишния и се надявам и с този да е така“ – сподели за „Здравей, България“ звездата на българското кино Христо Шопов.

„Това, което мога да извлека като основна тема в новите ни епизоди, е свободата на избора, която е много важна и за Денис. Не само в този сезон, а и по принцип. Харесва ми какво се случва с героите и всички драматични обрати около тях. Посланията ни са силни, не са натрапчиви, а са изведени като въпроси, над които да разсъждават нашите зрители“, разказа актьорът Владимир Михайлов, който отново ще влезе в ролята на Денис Топал тази пролет.

„Определено ни очакват големи обрати, нови герои, задкулисни игри, манипулации и какво ли още не. Този сезон е наистина много емоционално наситен, всеки един от персонажите, по един или друг начин, ще трябва да вземе своите решения и да се бори за свободата си“, обясни и актрисата Лора Христова, която влиза в ролята на безскрупулната украинка Юлия Опланчик.

В четвъртия сезон към звездния каст на „Братя“ ще се присъединят обичаната актриса Неда Спасова, както и още много талантливи актьори като Веселин Калановски, Веселин Петров, Анастасия Левордашка и Гринго-Богдан Григоров.

В главните роли ще видим отново Владимир Михайлов, Христо Шопов, Алекс Иванов, Мартин Димитров, Искра Донова, а също така Тодор Танчев, Стела Ганчева, Мартин Петров, Даниел Ангелов, Лора Христова, Сара Драгулева, Елеонора Иванова, Тигран Торосян, Радослав Владимиров, Филип Гуляшки и др.

Продуцент на „Братя“ е Краси Ванков (Hidalgo Productions), а сценаристи – Невена Кертова, Георги Иванов, Екатерина Цветанова-Христова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски и Неда Филчева. Режисьори на четвъртия сезон са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев. Саундтракът на поредицата е специално създаден от композитора Марио Балтаджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай