Нина Добрев хвали Мария Бакалова

Българката в Холивуд е горда с успеха на сънародничката в "Борат" 2

Нина Добрев хвали Мария Бакалова | StandartNews.com

Нина Добрев - българката в Холивуд, похвали Мария Бакалова за участието й в "Борат" 2. Звездата от "Дневниците на вампира" намери време между снимките на новия си филм "Love Hard", за да изгледа продължението на комичния екшън за казахския репортер, който иска да подари дъщеря си на високопоставен политик в САЩ, за да върне славата на родината си . 

"Мария Бакалова, която играе Тутар, е българка. Тя говори на български език във филма и никога не съм била по-горда", написа Добрев в социалните мрежи, като сподели кадър от сцената, в която Бакалова търси съвет от друга млада дама как да спечели сърцето на богаташ.

Нина Добрев, която от малка живее в Канада и САЩ, е сред първите, които се възхитиха от таланта на 24-годишната Бакалова. Писателят Майкъл Грийн е в списъка от артисти, които напомнят, че Мария е готова за  номинация за „Оскар“ за поддържаща роля. Телевизионният водещ Сет Мейърс също е възхитане от нашето момиче. "Безстрашни и страхотни" - тези суперлативи по адрес, както на Саша Барон Коен, така и на Бакалова изрече режисьорът на "Отряд самоубийци 2" и "Пазителите на галактиката" Джеймс Гън".

Припомняме, че в класацията на IMDb за най-популярна знаменитост в момента, в която местата се определят според вота на потребителите на престижния сайт, е оглавявана именно от Мария Бакалова. Нейният екранен баща Саша Барон Коен, е на четвърто място, а Лили Колинс, която сега е на върха заради новия си сериал "Емили в Париж", е на трето. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай