Николета: Не се развеждам

Новото предаване на плеймейтката по ТV7 стартира с клюки и цитати от жълти вестници

Николета: Не се развеждам | StandartNews.com

Николета Лозанова и Валери Божинов не са подавали молба за развод. Макар да живеят разделени, двамата очевидно все още не са взели окончателно решение за разлъката си. Това стана ясно от първия епизод на предаването "Поверително от Николета Лозанова" по ТV7, с което плеймейтката в известна степен неуспешно (според коментарите на зрителите) се опита да конкурира светското шоу на Венета Райкова по Нова телевизия.

"Истината е, че аз самата не знам какво се случва", разкри Николета за брака си пред гост водещата Ирина Тенчева. "Вярно е, че любовта ни не е силна както преди три години. Ние сме като всички нормални хора, но популярността ни играе лоша шега. Могат да се изпишат тонове хартия за изневерите ни, за "бройките" ни. Но това е без значение. Ние не живеем заедно, но какво и защо се случи, са неща, които вълнуват само нас двамата", допълни Лозанова и разочарова всички, които, строени пред екрана, очакваха да чуят причината за раздялата, с чието разкриване всъщност беше рекламирано и предаването й.

Самият Валери идва в дома им и дори остава, за да се забавлява с малката Никол. Футболистът се съгласил да гостува в някое от следващите предавания на шоуто на Николета.

"Само той може да отговори защо първи съобщи новината на медиите. Решението да се разделим поведе след себе си серия от събития. Не бях готова за този цирк", допълни Николета. Тя призна, че в жълтините по неин адрес има доста верни неща. "Имам чувството, че всички, които пишат за мен, понякога ме познават по-добре от мен самата", учудва се Лозанова. Все пак тя отрече, че бившият й си е взел скъпата кола, която й подари. Тя все още си я карала и все и още живее в семейния им софийски мезонет. "Не съм от този тип жени, които биха се карали с бащата на детето си за материални неща. Ще бъда благодарна, ако той не постъпи така, че един ден Никол да се срамува от нас двамата", пожела си водещата.

Всъщност интервюто се проведе в дома на Николета. На първия етаж са дневната и кухнята, която Лозанова не използва често.

"През месеците, в които сме разделени с Валери, съм направила своята равносметка и имам представа за бъдещето си", сподели още плеймейтката. Тя си призна, че не може сама да се справя с дъщеря си Никол. "Родителите ми и сестра ми помагат най-много", призна тя и допълни, че засега не обмисля да има скоро второ дете.

Стилистиката на едночасовото токшоу на плеймейтката се оказва духа на холивудския екшън "Мисията невъзможна". Това си пролича от заставката му, в която Лозанова управлява прозрачни екрани. Тя трябва да е женският и секси вариант на печения Том Круз, само й липсва малко повече увереност. НиЛо възлага на екип от папараци да следят известни лица от родния шоубизнес, а после коментира кадрите и прави преглед на най-интересните и скандални новини от жълтите вестници. Има специална рубрика за светски клюки, в която Лили от "Биг Брадър" раздухва, уж артистично, новините. Зрителите обаче препоръчаха на пловдивчанката първо да си оправи акцента, а след това да застава пред камера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай