Неда Спасова проговори за ролята си в "Братя"

Мога да издам, че героинята ми се казва Елена Давидова, сподели актрисата

Неда Спасова проговори за ролята си в "Братя" | StandartNews.com

Хитовата криминална драма „Братя“ се завръща с нов сезон утре вечер в 22:30 ч. Зрителите вече с нетърпение очакват следващите епизоди на любимата поредица, които ще поставят героите пред нови драматични обрати и опасни изпитания.

„Във всеки сезон наблягаме на важни общочовешки теми, които слагат своя отпечатък върху заплетените сюжетни линии. В четвъртия сезон една от основните ни теми е свободата на избора. Онази свобода, която човек трябва да извоюва лично, за да бъде себе си и да отстоява своя път в живота, каквото и да му коства това. Тази битка ще постави в доста конфликтни ситуации нашите герои и дори ще ги настрои един срещу друг. През новия сезон ще наблюдаваме много повече манипулации и задкулисни игри. Няма да липсват високо напрежение, зрелища и нови интересни герои. Радваме се, че Неда Спасова се присъедини към екипа на “Братя” – имаме наистина страхотен каст от изключително талантливи актьори”, коментира продуцентът Краси Ванков в ефира на Нова и изрази своята благодарност към зрителите за големия интерес към сериала.

“Мога да издам, че героинята ми се казва Елена Давидова. На пръв поглед тя е силна, уверена, амбициозна и целеустремена, но се оказва същевременно ранима, чувствителна и бореща се със себе си. Доста сложен персонаж със своята вътрешна битка, но пък много интересен за изиграване. Преди няколко месеца си пожелах подобна роля, мечтаех си за такъв тип многопластова героиня и това се случи в „Братя”, сподели актрисата Неда Спасова и допълни, че зрителите ще се запознаят с нейния персонаж още във втория епизод на криминалната драма.

По време на първия епизод публиката ще разбере отговорите на съдбовни въпроси от финала на третия сезон, които възникнаха при обрата с фаталната престрелка между спец полицаите от ГДБОП и две от мафиотските структури. Как ще продължи животът на Денис Топал след множеството перипетии, през които премина, за да се пребори за любовта си, какво ще се случи със Сандо Акарди, с Радо Андреев и бременната Ива Йосифова, предстои да стане ясно.

Продуцент на „Братя“ е Краси Ванков, а сценаристи – Невена Кертова, Георги Иванов, Екатерина Цветанова-Христова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Неда Филчева и Светльо Томов. Режисьори на четвъртия сезон са Любомир Печев, Атанас Бончев-Наката, Георги Димитров и Михайло Коцев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай