Майли Сайръс пуши трева на сцената

Майли Сайръс пуши трева на сцената | StandartNews.com

Майли Сайръс отново предизвика скандал, този път пушейки трева пред хиляди фенове. Тя си запали тревата, като излезе да получи статуетката за най-добро видео на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV. 20-годишната Сайръс отново беше в центъра на вниманието. Тя откри шоуто, разкършвайки бедра с латексово джудже, наречено Малката Бритни. А когато я наградиха, първо благодари на режисьора на хитовия си сингъл Wrecking Ball, а после каза: "Нямам място за наградата, но в чантата си открих това...". След което извади недопушен джойнт от чантата си "Шанел" и го запали в зала Ziggo Dome в Амстердам. Марихуаната не е разрешена в Холандия, където беше шоуто, но пушачите не могат да бъдат съдени за притежание на малки количества, освен това тя се продава открито и в специални заведения, отбелязва Асошиейтед прес. Майли не изневери и на разголения си стил - плътно прилепнало бяло боди и обувки на платформа.

Въпреки скандалното поведение на Сайръс, което й носи все повече популярност, певица на годината стана Кейти Пери, побеждавайки дори Лейди Гага. За четвърти път Джъстин Бийбър запази позицията си на най-добър певец, а Бионсе и Бруно Марс бяха отличени съответно за изпълнение на живо и за песен. Британско-ирландската момчешка група One Direction получи награда за най-добър поп, а американският рапър Еминен - "Глобална икона" за цялостно творчество и за най-добър хип-хоп.

Бандата 30 Seconds To Mars взе приза за най-добра алтернативна група, а фронтменът на бандата Джаред Лето призова присъстващите да запазят минута мълчание за жертвите на тайфуна Хайян във Филипините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай