Мария отстрани Янина от „Фермата”

Мария отстрани  Янина от „Фермата”  | StandartNews.com

В неделя вечер фризьорката Мария и журналистката Янина се изправиха една срещу друга във втория женски дуел на риалитито „Фермата". Резултатът от сблъсъка бе равностоен и се стигна до „дузпи". Там обаче, „сивият кардинал", както я нарича Варсамов, надделя и Янина приключи своето участие в шоуто. Същата вечер, освен оставането си в шоуто, Мария отпразнува рождения ден на своята дъщеря.

В понеделник предстои зрителите да видят как семената на съмнението покълват в сърцето на Варсамов, а „дипломатичната" Мисис Баба подготвя отмъщение. Останалите в предаването участници ще научат и какво е решението на Янина за това кой да бъде следващият фермер на седмицата. Тя пък от своя страна ще се довери на човека, който по нейните думи я е научил как да чувства вятъра. Това е човекът, който ще върне баланса сред фермерите и няма да даде превес на нито един от двата лагера.

И така – след военния режим, полицейската академия и тихата дипломация идва ред на „седмицата на мълчанието", а обстановката във „Фермата" може да бъде определена като „затишие пред буря". Дали е така, предстои зрителите на bTV да видят тази вечер от 21.30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай