Мария Бакалова: Пандемията ме защити от славата

Българската звезда в Холивуд празнува успеха си след "Борат 2" далеч от медийното полезрение

Мария Бакалова: Пандемията ме защити от славата | StandartNews.com

Родната актриса Мария Бакалова изгря в Холивуд с ролята си в продължението на култовата комедия "Борат". Филмът излезе през октомври по стриминг платформите, а оценките за Бакалова бяха отлични и от страна на публиката, и от страна на критиците. В ефира на bTV бе излъчена част от разговора ѝ с Георги Тошев, в който те обсъдиха успеха, очакванията след него и новия живот.

"От една страна е кофти, защото заради пандемията ги няма всички неща, които логично се случват след премиера - партита, червени килими. От друга страна пък, аз много бих се притеснявала, ако някой ме разпознае на улицата и ми каже някоя реплика от филма. Пандемията ме предпази от всичко това. Не съм сигурна, че всеки би се зарадвал", коментира Бакалова.

"Очаквах, че филмът ще бъде събитие, ще събере очите на много хора. Знаех, че ще предизвика особени реакции, защото според мен всички вече са уморени от тези безкрайни несправедливости - расовите, религиозните, половите. От друга страна Саша Барън Коен си има своята аудитория, създадена още с първия филм и не бях сигурна дали тя е готова да се откъсне от представата си", допълва актрисата.

Самият Саша Барън Коен заяви, че българката заслужава "Оскар" за превъплъщението й в дъщерята на главния герой Борат. Мария признава, че думите му са били много изненадващи и трогващи. Тя се просълзила от вълнение и споделя, че с култовия актьор вече са като семейство.

"Не очаквах Саша да каже подобно нещо. Разтреперах се, разревах се като го чух. И сега ми е неудобно да говоря и да описвам как се чувствам - колко съм приповдигната, колко нереално е всичко. Обикновено човек, като говори подобни неща му казват: "Стига си летял в облаците". Не знам, надявам се всичко да е добре", споделя Бакалова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай