Мария Бакалова изпусна Оскарите. Къде беше? /Фото/

Българката се включи в събитие на Елтън Джон

Мария Бакалова изпусна Оскарите. Къде беше? /Фото/ | StandartNews.com

"Вълнуващо е. Миналата година всичко беше онлайн. Много е различно сега". Това каза актрисата Мария Бакалова в интервю за Нова телевизия.

"Възможността да комуникираш с хора от индустрията е жизненоважна за растежа ни като артисти, смята Бакалова, която през 2021 година дебютира в онлайн церемонията на Оскарите.

А тазгодишната реч на Бакалова, посветена на Украйна, по време на наградите „Изборът на критиците“ се сдоби с популярност онлайн. "Благодарна съм, че мога да бъда чута", коментира актрисата своята реч. 

"Пожелавам на всички да повярват, да мечтаят, да скачат нависоко", казва актрисата и допълва, че "трябва да бъдем благодарни, че сме живи, здрави, че имаме семействата и приятелите си".

Българката изпусна церемонията по раздаването на "Оскари". Вместо това се включи в събитие на Елтън Джон. 30-ото годишно парти за наградите "Оскар" се организира от неговата фондация за борба със СПИН. 

По време на събитието Бакалова постоянно споделяше сторита в Инстаграма си. Едно от тях показа как е подредена масата пред актрисата - кристални чаши, табелка с името, информационен сет и малък подарък. 

Мария Бакалова благодари на Елтън Джон в поста си в Инстаграм и сподели учудването си, че е минала цяла година от първите й Оскари. Част от менюто на партито е включвало и крем супа със сметана и свежи подправки. 

За неотразимата си визия Мария се довери на Ели Сааб. На събитието тя се появи с дълга черната рокля с бюстие и бродирани флорални мотиви. Актрисата комбинира роклята с елегантни обувки на ток на Джими Чу. Пригладена на кок коса подчертаваше класическата й очна линия.

Самият Елтън Джон пропусна събитието си, предава ladyzone. И докато Лейди Гага се снимаше със синовете му, на които е кръстница, той написа в Туитър: "Толкова ми е тъжно, че пропускам тези семейни снимки. Но изпращам любовта си на всички и благодаря за подкрепата". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай