Лев Лещенко се разпя в болницата

Доайенът на руската поп музика и жена му Ирина още са под карантина

Лев Лещенко се разпя в болницата | StandartNews.com

Лев Лещенко се обърна към почитателите си от болницата, където все още е под карантина с жена си Ирина.

„Скъпи  приятели, благодаря на всички, които се включиха в домашния флашмоб „Надежда“.  Вярвайте, че скоро ще оздравеем, че светът ще се промени за всеки един от нас и ча най-накрая ценностите ще придобият истинския си смисъл. Изкуството, музиката и поезията винаги са били душата на руския народ, а песните са ни обединявали, вдъхвайки ни вяра, любов и надежда“, сподели доайенът на поп музиката, който преодоля тежката диагноза, която гравитираше около коронавируса и принуди лекарите да му подават кислород.

Неукротимият и изглеждащ супер за 78-те си години певец, чиито хит „Надежда“ звучи по-често от когато и да било по руските радиа, не само вече е извън реанимацията и диша напълно самостоятелно, но и работи върху нова песен.  Докторите все още не могат да кажат къде се е заразил – дали на неотдавнашното си турне в САЩ и Канада или на летището в Париж, където преди броени дни с жена му Ирина са сменили самолетите.

Миналата седмица цяла Москва говореше само за купона, на който Лев Лещенко се разцелувал за „добре дошъл“ с дузина звездни колеги от музикалната гилдия –  Алсу, Николай Басков, Олег Газманов, Валерий Леонтиев, Александър Розенбаум плюс Дмитрий Песков, прес секретарят на Путин, и съпругата му, олимпийската шамионка във фигурното пързаляне Татяна Навка.

После пък е бил на снимки при култовия тв водещ Андрей Малахов. За щастие, никой от тях не е проявил симптоми на зараза. Обаче друг ас на руската музикалната сцена – Игор Николаев, се оказа с положителна проба. Но няма как да се установи дали е прихванал от Лев Лещенко, тъй като самият той е бил на турне цял месец.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай