Кървава престрелка пренарежда картите в "Братя"

Подготовката за свръхопасната акция срещу афганистанския наркобарон Барялай Кадими е във финалната си фаза

Кървава престрелка пренарежда картите в "Братя" | StandartNews.com

Подготовката за свръхопасната акция срещу афганистанския наркобарон Барялай Кадими е във финалната си фаза. За да свърши услуга на прокурора, от когото чака освобождаването на Лора, Денис е готов да извърши удара, отклонявайки голяма поръчка хероин, преминаваща през България. Групировката му разполага с 20 минути, за да атакува влаковата композиция, в която пътуват скритите наркотици. Ситуацията е много напрегната, а рискът хората на Топал да се провалят и дори да загубят живота си, е огромен. Ще проведат ли докрай операцията или няма да успеят да изпълнят тайнствената поръчка, която очевидно е от съдбовно значение за шефа им?

Получил информацията за предстоящото нападение и уверението, че Денис ще бъде на място, Калин е решен този път да го залови. Инспекторът вдига накрак целия отдел „Наркотици“ на ГДБОП в готовност за акция и изготвя подробна стратегия за действие. Как ще се развият събитията на местопрестъплението и с какво ще бъдат изненадани трите лагера – полицаите, афганистанците и групата на Топал? Ще има ли инспектор Йосифов шанса да арестува най-големия си враг и какво ще се случи с пратката с хероина на Кадими?

Лора е подложена на чудовищен стрес, който изобщо не е очаквала. Престоят ѝ зад решетките на следствения арест се превръща в истински кошмар и тя не знае как да реагира в неочакваната ситуация. Ива е шокирана и обмисля по какъв начин да помогне на приятелката си. В чий интерес е това състояние на арестантката и има ли сила, която може да облекчи нейните страдания?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай