Кой ще наследи милионите на Матю Пери

Състоянието на актьора от се равнява на 120 милиона долара

Кой ще наследи милионите на Матю Пери | StandartNews.com

Около смъртта на Матю Пери все още има много неизвестни, но в близките седмици се очаква да има повече яснота. Такава трябва да бъде хвърлена и върху въпроса с наследството му.

Според данни на CelebrityNetWorth.com, нетното състояние на актьора от "Приятели" се равнява на 120 милиона долара. От Entertainment Tonight са се свързали с адвоката на много звезди Тре Ловъл, за да разберат какво ще се случи с богатството на Матю Пери.

Към момента не е ясно дали актьорът е уредил по някакъв начин кой да наследи имотите и парите му. Ако го е направил, то спорове няма да има. Ако обаче е пропуснал тази подробност, се повдига въпросът кой ще наследи всичко.

Матю Пери никога не е бил женен, няма деца, а в момента на смъртта си не е имал партньор до себе си. Това означава, че имотите на актьора ще отидат при неговите родители, като всеки един от тях ще получи равна част от тях.

Адвокатът твърди също така, че Пери, както и останалите актьори от "Приятели", получава по 20 милиона на година под формата на компенсации за сериала, пише lifestyle. И тези пари продължават да текат по сметката, дори в случай на смърт. Плащанията ще продължават докато сериалът се излъчва в различни платформи и телевизии.

Не е изключено Матю Пери да е оставил част от състоянието си на организации, помагащи на хора със зависимости. През 2022 г. пред New York Times актьорът каза, че през годините е похарчил около 9 милиона долара за борбата си със зависимостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай