Неделя,

Ковид-19 застигна „Откраднат живот“

От: Агенция Стандарт -
Ковид-19 застигна „Откраднат живот“
A
A
A

Коронавирусът за първи път ще влезе и в „Св. Анастасия“. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде сред актуалните теми, които ще провокират лекарите в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“. Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер. Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова.

В търсене на реванш доцент Мазов ще осигури на доктор Хинова неочакван трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни спаси от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи доктор Чилингирова, разкъсвана между самонараняването, скритите белези и любовта й към доктор Тасев. Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек.

Битка на професионалния фронт ще изправи един срещу друг професор Цонев и доктор Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болницата ще си подадат ръка и как ще се справят лекарите с първите признаци на коронавирус? Отговорите на тези и други въпроси в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък в 20:00 часа по Нова телевизия.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички