Камерън Диас разкри защо напусна Холивуд

Звездата не изключва някой ден да се завърне на снимачната площадка

Камерън Диас разкри защо напусна Холивуд | StandartNews.com

Камерън Диас призна защо е напуснала Холивуд. Това се случи по време на гостуването й на онлайн шоуто на бившата й колежка Гуинет Полтроу. 

"Когато се снимаш в киното, ти си на снимачната площадка в продължение на 12 часа. Това продължава с месеци и нямаш време за нищо друго. Други хора овладяват живота ти и той започва да протича в тесни рамки, в които никога не съм се чувствала комфортно. Така си дадох сметка, че аз подарявам живота си на другите и те започват да го владеят. В един момент просто реших, че трябва да взема всичко обратно в мои ръце", коментира Диас.

На въпроса как се чувства, след като се отказа от актьорството, Камерън отговори: "Мир в душата ми, защото най-накрая се грижа за себе си". 

Въпреки това звездата не изключва някой ден да се завърне на снимачната площадка. Последният й филм бе през 2014-а - римейка на "Ани", в който тя играе ролята на госпожица Ханиган. В момента Диас е щастлива майка на 6-месечната си дъщеря Радикс, която споделя със съпруга си, рокаджията Бенджи Мадън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай