Изповед на Диана Димитрова от "Откраднат живот"

Актрисата разказа в "На кафе" за емоциите покрай снимките на последния сезон на сериала

Изповед на Диана Димитрова от "Откраднат живот" | StandartNews.com

Д-р Зорница Огнянова се превърна в любим образ на феновете на „Откраднат живот”. Тя преживя сътресения, но и много положителни емоции. Как актрисата Диана Димитрова оценява пътя на своята героиня?

„През последните години д-р Огнянова мина през метаморфози, през много случки, крайни емоционални състояния й се случиха – благодарение на това аз самата се научих да бъда по-търпелива. Аз съм човек на крайностите и при мен всичко е или до край или нищо”, каза тя в ефира на Нова.

„Винаги, когато съм отлагала нещо, дори най-малки ежедневни битови неща, после съм съжалявала горчиво. Затова е добре да си носим новите дрехи, както и 2020 г. го показа – да се наслаждаваме и да изживяваме всеки един момент”, споделя Димитрова.

ВИЖ ОЩЕ: Спомени и сълзи в „Откраднат живот“

Актрисата признава, че се опитва да живее скромно и да не се привързва към материални неща – всяка година тя дарява част от дрехите си или ги изхвърля.

„При мен има само картини, книги, котаракът ми, терариумът на дракона и това е всичко. Колкото по-минималистично, толкова по-добре за мен”, заявява Диана.

„Натрупахме толкова много проифесионални, творчески и приятелски отношения - това е повод да се върви с високо вдигната глава. Киното е колективно изкуство – то се случва с  енергията, желанието, професионализма на всеки един, който участва в такава продукция“, сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Торта, светлини, усмивки и меланхолия бяха част от атмосферата на последния снимачен ден, който върна актьорите към незабравими моменти от историята на сериала.

ВИЖ ОЩЕ: Наум Шопов влиза в Откраднат живот заради джобните

„Сега буквално съм друг човек от момента, в който влязох в този проект преди години. Имах възможност да изживея толкова неща, които не биха ми се случили в реалния живот. Финалът е много емоционален за всички нас!“, допълни Наум Шопов, който изгря за зрителите именно с участието си в „Откраднат живот“.

Историята на сериала се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай