Вторник,

Какво каза Теди Духовникова за Мария Бакалова

От: Агенция Стандарт -
1799
Какво каза Теди Духовникова за Мария Бакалова
A
A
A

В Детска театрална студия Теодора Духовникова кандидатства със стихотворение за бяло гълъбче, което става сиво, след като стои в комина. Дали самата тя се е чувствала различна като бялото гълъбче, не знае, но признава, че понякога е чувствала агресия в актьорската среда. 

"Професията ми предпоставя и много обич, и много сълзи. Всеки от нас си има път, карма и късмет. Как ще направиш пътя си зависи от много качества. Нито една пътечка обаче не съвпада с друга и не можеш да кажеш - искам да се разходя в пътеката на другия. А и може би там изобщо не би се чувствал добре", коментира актрисата в ефира на bTV.

Духовникова участва във филм, в който си партнира с Скот Адкинс. Тази роля я научава и й дава много. За колкото и голям да счита този свой успех обаче, признава, че няма нито един български актьор, който да е постигнал това, което направи Мария Бакалова. 

"За нея започна да говори целият свят, при това съвсем категорично. А киноиндустрията не припознава никого бързо и лесно. Аз много й се радвам! Това е едно от най-хубавите неща, които ни се случиха през тази ужасна година", коментира актрисата.

Според Духовникова негативните коментари за ролята на Бакалова в "Борат 2" и филмовите награди се появяват, защото "малката ни държава е изправена пред голям успех". Хората се делят на крайни хейтъри, защитници и харесващи актрисата, но не и филма, нито ролята на Бакалова на Тутар. 

"Тя е хубава, талантлива и има характера да бъде звезда. Тя е родена за това, тя го излъчва. След Тутар Мария Бакалова ще може да играе и Грейс Кели, ако иска", категорична е Духовникова.

За имения си ден Теодора Духовникова си пожелава здраве. "Преди си пожелавахме какви ли не пищни и екстравагантни неща. Сега, по време на пандемията, здраве желая за себе си и за всички хора!". Тя обича този празник заради настъпващата пролет и заради дядо си Тодор, на когото е кръстена.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com