Изненада! Ето кога "Братя" се завръща

Дългоочакваният четвърти сезон на кримката стартира на 22 февруари

Изненада! Ето кога "Братя" се завръща | StandartNews.com

Вече е ясно кога ще започнат новите сезони на хитовите продукции на Нова тв. Дългоочакваният четвърти сезон на кримката "Братя" стартира на 22 февруари от 22:30 ч.

Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян, Тодор Танчев, Стела Ганчева и други.

Предавенето "Един за друг" се завръща на 17 февруари в 20 ч. В емоционалната надпревара ще се включат нови 13 интригуващи двойки, готови да тестват силата на любовта си и да докажат, че заедно могат да постигнат всичко в компанията на Емо Чолаков.

Кулинарното острие шеф Виктор Ангелов дава начало на четвъртия сезон на горещия риалити формат "Хелс Китчън" на 25 февруари от 21 ч.

"Кухнята на Ада" ще потърси тайната в детайлите с талантливи, колоритни и жадни за победа участници. По пътя към първото място и голямата награда от 100 000 лв. те ще демонстрират своите умения и креативност в оригинални кулинарни предизвикателства. В новия сезон зрителите ще видят повече обучения на участниците и един по-благосклонен шеф Ангелов. 

Новият български сериал "Лъжите в нас" пък ще се разпише с премиера на 22 февруари от 20 ч. Актьорският състав включва Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова, Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай