Ивана се разплака пред майка си на концерта в Бургас

Спомни си за загубата на баща си, починал от коронавирус тази пролет

Ивана се разплака пред майка си на концерта в Бургас | StandartNews.com

Фолк певицата Ивана направи грандиозен концерт в Летния театър на Бургас. До късни часове от Морската градина звучаха хитовите парчета на една от истински даровитите изпълнителки на „Пайнер”, пише Флагман.

Ивана успя да изненада публиката с различен и много емоционален спектакъл. Бургазлии пяха и танцуваха с нея. Певицата бе подбрала най-популярните си парчета, които през годините са успели да докоснат феновете й.

Въпреки че голяма част от българите свързват чалгата с кръчмарска забава, има песни, които докосват сърцето. 52-годишната певица показа, че въпреки големия блясък и хай-лайф живот, нищо човешко не й е чуждо. Изпълнителката се разплака, когато запя любимата си песен „Ало, мамо”, посветена на нейната майка Кина Калудова.

Ивана не стърпя сълзите си и слезе сред публиката, където на първия ред седеше майка й. Тя разказа каква болка е изживяла при загубата на баща си Тодор Калудов, който почина през май месец т.г. след скорострелно развил се коронавирус.

Майката на Ивана бе на първия ред в публиката

По време на концерта Ивана се появи в два костюма – дълга червена сатенена рокля и сребриста рокля с панталонки и чизми. По всичко личеше, че след като бе упрекната, че е напълняла, е взела мерки и вече е в отлична форма. В 4-часовия купон участие взе и новото й протеже Радко Петров, който е победител в един от форматите на „Гласът на България”, кралят на балканската музика – Васил Иванов, приятелката й и неин музикален партньор бузукарката Стояна, както и клавиристът Румен Радойнов.

Изненадата на вечерта бе 8-годишният Ванко, който изпълни свое хип-хоп парче, в дует с Ивана.

 

За финал на събитието Ивана бе избрала златния хит „Шампанско и сълзи”, който по думите й, най-точно описва живота й през всичките години на музикалната й кариера.

„В пандемия и без локдаун, с правителство или без, с или без европейско, на което не участваме, българите винаги сме №1”, каза шеговито Ивана и след серия ударни парчета, накара бургазлии да завихрят дълго право българско хоро на сцената на Летния театър в Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай