Четвъртък,

Ива рискува с опасен ход в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
566
Ива рискува с опасен ход в "Братя"
A
A
A

Принуден от обстоятелствата да си партнира с Ива, Радо изобщо не крие, че й няма никакво доверие. Андреев се опитва всячески да я изолира от преговорите и сделките, а това никак не се харесва на Йосифова. Тя научава, че Радо действа зад гърба й с техния нов влиятелен клиент Мосев. Но, вместо да се ядосва, Ива предприема рисков ход, който може не само да провали цялата сделка, а и да изложи самата нея на голяма опасност. Ще постигне ли целта си в сложната и напрегната ситуация, или ще се провали? 

Заводът за рециклиране на старо оръжие най-после започва работа. Топал дава карт бланш на Акарди да задвижи процеса с първата им доставка. На Сандо му става приятно, че явно е спечелил доверието на брат си и се заема да докаже, че може да се справи достатъчно добре. Каква изненада го очаква и ще успее ли да стартира работата в предприятието?

Гергана все по-ясно осъзнава, че в живота няма пълно щастие. Точно, когато се е събрала с любимия човек и имат красиви планове за общо бъдеще, миналото я атакува по най-застрашителния начин. Едно неочаквано и нежелано посещение ще й припомни дълбоко пазена тайна, която заплашва да излезе наяве. Какво крие Гери и как смята да се справи със сенките от миналото?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com