Неделя,

Ива рискува с опасен ход в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
217
Ива рискува с опасен ход в "Братя"
A
A
A

Принуден от обстоятелствата да си партнира с Ива, Радо изобщо не крие, че й няма никакво доверие. Андреев се опитва всячески да я изолира от преговорите и сделките, а това никак не се харесва на Йосифова. Тя научава, че Радо действа зад гърба й с техния нов влиятелен клиент Мосев. Но, вместо да се ядосва, Ива предприема рисков ход, който може не само да провали цялата сделка, а и да изложи самата нея на голяма опасност. Ще постигне ли целта си в сложната и напрегната ситуация, или ще се провали? 

Заводът за рециклиране на старо оръжие най-после започва работа. Топал дава карт бланш на Акарди да задвижи процеса с първата им доставка. На Сандо му става приятно, че явно е спечелил доверието на брат си и се заема да докаже, че може да се справи достатъчно добре. Каква изненада го очаква и ще успее ли да стартира работата в предприятието?

Гергана все по-ясно осъзнава, че в живота няма пълно щастие. Точно, когато се е събрала с любимия човек и имат красиви планове за общо бъдеще, миналото я атакува по най-застрашителния начин. Едно неочаквано и нежелано посещение ще й припомни дълбоко пазена тайна, която заплашва да излезе наяве. Какво крие Гери и как смята да се справи със сенките от миналото?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички