Голяма загуба за Холивуд, любима актриса се оттегля от киното

Какво става със Сандра Бълок

Голяма загуба за Холивуд, любима актриса се оттегля от киното | StandartNews.com

Докато промотира новия си филм, "Изгубеният град", Сандра Бълок разкри, че планира да се оттегли от актьорството. В лентата, която ще се прожектира в киносалоните от 25 март, участват Чанинг Тейтъм и Брад Пит.

Бълок заяви пред "Entertainment Tonight", че не е сигурна колко дълга почивка ще си вземе. Но уточни, че знае, че иска да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива".

"Приемам работата си много сериозно, когато съм на снимки. Искам обаче да бъда 24/7 с децата си и семейството си. С тях ще бъда напълно за известно време", добави тя, предава "Дарик".

Бълок е майка на 12-годишния Луис и на 10-годишната Лейла, които осинови като малки. Тя иска да бъде до тях да им помогне да се справят във всяка ситуация, особено да ги напътства в т.нар. "социален календар". Тя е много стриктна с предпазването по време на пандемията. "Всички родители ме познават като лудата дама с пандемията. Те знаят, че децата им ще се върнат без COVID, когато дойдат в нашата къща на гости".

Носителката на "Оскар" също разкри, че се вълнува от присъствието на Луис и Лейла на премиерата, която за тях ще е първа. "Те ще влязат през задната врата. Въпреки че Лайла наистина иска да мине по червения килим. Могат да си поканят и приятелче. Това ще бъде първия път когато излизат на подобно събитие след пандемията, и когато ще изпитат някакво чувство за нормалност", добави тя.

По време на интервюто, Бълок беше в компанията на Даниел Радклиф, който също участва в "Изгубеният град". Той беше попитан кой е любимият му филм с известната му колежка. "Много харесвам "Докато ти спеше". У дома го гледахме всяка Коледа. А "Скорост" просто е феномeнален, и заради нейната игра. Тя има страхотна кариера!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай