Сряда,

Елена в плен на съдбовно привличане в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
115
Елена в плен на съдбовно привличане в "Братя"
A
A
A

Инспектор Давидова не се отказва от разследването на убийството на Калин Йосифов, въпреки всевъзможните трудности, които среща в целия процес. Подредена и аналитична, тя се вглежда във всеки детайл от пъзела, който се опитва да подреди, за да докаже тезата, че точно Топал е отнел живота на Калин, по време на акция на ГДБОП. Елена е уверена, че рано или късно ще намери нужните доказателства. Това, което в началото просто я дразни, но постепенно започва и да я смущава е, че Денис постоянно показва симпатиите си към нея. Той твърди, че младата инспектора също изпитва привличане, дори да не го осъзнава напълно в момента и е готов да й даде време. Елена е в ужас, когато усеща, че, може би, той е прав и е готова да се самонакаже, защото постепенно наистина започва да изпитва привличане към човека, когото разследва. Поредният разпит на Топал я разколебава напълно и тя се хвърля в още по-сурова битка със себе си. Ще успее ли да надвие фаталното привличане или ще му се отдаде?

Ива е сигурна, че засега печели доверието на мистериозния съдружник, представляван от адвокат Янев и продължава да изпълнява стриктно мисиите, които й се възлагат. Адвокатът не крие задоволството си от това как се справя тя и щедро я възнаграждава за нейните усилия. Той, обаче, успява да я изненада с нова, много важна задача, чието осъществяване е доста опасно и рисковано. В какво се състои поръчката и дали Йосифова ще посмее да се заеме с нея?

Черкезов е бесен заради изчезването на веществените доказателства, намерени след престрелката в подземния паркинг. Той много разчита на тях като отправна точка за следващи разкрития. С тяхна помощ би могъл да притисне Радо Андреев, именно покрай сделката с арабския бизнесмен Карим Халаф Златния. Димитър и колегите му претърсват целия офис на отдел „Наркотици“, но не отриват и следа от липсващите улики. Какво смята да предприеме Черкезов и дали ще разкрие причината за мистериозното изчезване на доказателствата?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички