Сряда,

Елена в плен на съдбовно привличане в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
566
Елена в плен на съдбовно привличане в "Братя"
A
A
A

Инспектор Давидова не се отказва от разследването на убийството на Калин Йосифов, въпреки всевъзможните трудности, които среща в целия процес. Подредена и аналитична, тя се вглежда във всеки детайл от пъзела, който се опитва да подреди, за да докаже тезата, че точно Топал е отнел живота на Калин, по време на акция на ГДБОП. Елена е уверена, че рано или късно ще намери нужните доказателства. Това, което в началото просто я дразни, но постепенно започва и да я смущава е, че Денис постоянно показва симпатиите си към нея. Той твърди, че младата инспектора също изпитва привличане, дори да не го осъзнава напълно в момента и е готов да й даде време. Елена е в ужас, когато усеща, че, може би, той е прав и е готова да се самонакаже, защото постепенно наистина започва да изпитва привличане към човека, когото разследва. Поредният разпит на Топал я разколебава напълно и тя се хвърля в още по-сурова битка със себе си. Ще успее ли да надвие фаталното привличане или ще му се отдаде?

Ива е сигурна, че засега печели доверието на мистериозния съдружник, представляван от адвокат Янев и продължава да изпълнява стриктно мисиите, които й се възлагат. Адвокатът не крие задоволството си от това как се справя тя и щедро я възнаграждава за нейните усилия. Той, обаче, успява да я изненада с нова, много важна задача, чието осъществяване е доста опасно и рисковано. В какво се състои поръчката и дали Йосифова ще посмее да се заеме с нея?

Черкезов е бесен заради изчезването на веществените доказателства, намерени след престрелката в подземния паркинг. Той много разчита на тях като отправна точка за следващи разкрития. С тяхна помощ би могъл да притисне Радо Андреев, именно покрай сделката с арабския бизнесмен Карим Халаф Златния. Димитър и колегите му претърсват целия офис на отдел „Наркотици“, но не отриват и следа от липсващите улики. Какво смята да предприеме Черкезов и дали ще разкрие причината за мистериозното изчезване на доказателствата?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com