Джеф Скот Сото забива на Джулая в Бургас

Джеф Скот Сото забива  на Джулая в Бургас | StandartNews.com

Феновете на твърдия рок в Бургас ще куфеят максимално в нощта срещу 1 юли. Хедлайнер върху "джулайската" сцена на централния плаж ще бъде старият авер Джеф Скот Сото, съобщиха от пресцентъра на общината.

Американецът, пял в първите албуми на Ингви Малмстийн с групи като "Талисман" и работил с Браян Мей от "Куин", има българска приятелка - Елена. Според близки до двойката младата дама живее в чужбина и се занимава с мода.

Преди слънцето на първия юлски ден да изгрее, пред публиката ще излезе и англичанинът Джърси Бъд. Той идва за втори път в Бургас, за да представи новия си албум. Заедно с него ще забият част от музикантите от група "Силует".

Сред изненадите на Джулая в Бургас е и Филип Аврамов. Този път Фицата няма да влезе в поредната екранна или театрална роля, а ще демонстрира музикалния си талант в компанията на "Джинджифил". Нов проект ще представи и една от най-популярните и обичани родни банди - P.I.F. Албумът им е почти готов и бургазлии първи ще чуят част от парчетата.

Участие в купона са потвърдили "wake up" рок бандата "Стокхолм", момчетата от "Афекшън", които гостуват за първи път на сцената на Джулая, също и свежарите от "Stiff Bones". Последното юнско парти отново ще се състои на Централен плаж, на ивицата под "Морско казино". Началото е в 19 часа. Вече традиционно в програмата на Джулая е филмова прожекция под открито небе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай