Две мацки на абордаж при Слай

Две дами се присъединяват към битките на "Непобедимите 4"

Две мацки на абордаж при Слай | StandartNews.com

Две дами се присъединяват към битките на "Непобедимите 4". Това са актрисите Шийла Шах и Леви Тран. След снимките в София, които ще са този месец, екшън героите заминават за Солун, където камерата ще продължи да се върти около новите им приключения през ноември.

Компанията "Millennium Media" обяви, че е добавила нови имена в актьорски състав. Освен Шийла и Леви, в екипа влиза и Джейкъб Скипио, познат от "Лоши момчета завинаги". 

Основната работа по филмирането е започнала на 29 септември в Лондон и ще продължи в Nu Boyana Studios у нас. После се местят в Гърция. Всеки момент ще пристигне и Анди Гарсия, който ще играе агент на ЦРУ. 

Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Силвестър Сталоун, Меган Фокс и Тони Джа, също са в актьорския състав.

Поредицата е генерирала $800 млн. по целия свят от трите филма.

Шийла и Леви вероятно ще участват наравно с мъжете в битките, защото и двете тренират усилено, става ясно от профилите им в Инстаграм.

Джей Джей Нюджънт, вицепрезидент на "Millennium Media" по международните продажби и дистрибуция, казва: "Непобедимите" продължава да е един от най-успешните ни франчайзи и сме развълнувани, заедно с партньорите ни по света да започнем четвъртата част. Големите екшън филми представляват театрално преживяване. Като добавим и звездния състав, кино удоволствието е гарантирано". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай