Вторник,

Драматичен обрат за Денис Топал в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
420
Драматичен обрат за Денис Топал в "Братя"
A
A
A

Денис плаща висока цена, за да осъществи мечтата, която преследваше от дълго време – да започне живота си на чисто с жената, която обича. Отказал се изцяло от своята наркоимперия в България, той заминава за Щатите, където се надява двамата с Лора да сложат ново начало, оставяйки всички драматични събития зад гърба си. Тайнствен мъж, обаче, нарушава неговото спокойствие в Тексас и започва да го шпионира навсякъде. Ще станат ли ясни намеренията на непознатия и какъв неочакван обрат ще промени изцяло съдбата на Денис?

Оттеглил се от подземния свят, Топал оставя групировката в ръцете на своите най-близки хора – Александър Акарди и Радо Андреев. Брат му още се лекува от раните, получени по време на фаталната престрелка преди два месеца, но е твърдо решен да завземе цялата власт, което вбесява Радо. Андреев търси обяснение защо братята са го оставили в Следствения арест, без да си мръднат пръста, за да се наложи да бъде освободен от анонимен благодетел. Конфликтът между Сандо и Радо е неизбежен, но кой ще надделее в ожесточената борба за надмощие или двамата могат да намерят път за изглаждане на противоречията?

Възкръсналият от небитието Филип Карамитев все още бавно се съвзема от усложнения в белите си дробове след престрелката с хората на Топал. Но как е оцелял след трагичния сблъсък и падането му, ранен в езерото край Кладница? И какво  общо има могъщият бизнесмен с опасната украинка Юлия Опланчик?

Вътрешното разследване по случая със смъртта на инспектор Калин Йосифов продължава. От управлението на ГДБОП вече настояват за резултати и доказателства кой е убил висшия полицай и как се е стигнало до участието му в акцията на отдел „Наркотици“, при положение, че инспекторът е бил временно отстранен от длъжност по това време. Да води разследването е натоварен младият и много амбициозен следовател – старши инспектор Елена Давидова. Тя е твърдо решена да разнищи случая, но антимафиотите от екипа на Йосифов сякаш саботират работата й. Каква е причината и дали Елена ще успее да пробие съпротивата на колегите?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички