Драматичен обрат за Денис Топал в "Братя"

Оттеглил се от подземния свят, Топал оставя групировката в ръцете на своите най-близки хора

Драматичен обрат за Денис Топал в "Братя" | StandartNews.com

Денис плаща висока цена, за да осъществи мечтата, която преследваше от дълго време – да започне живота си на чисто с жената, която обича. Отказал се изцяло от своята наркоимперия в България, той заминава за Щатите, където се надява двамата с Лора да сложат ново начало, оставяйки всички драматични събития зад гърба си. Тайнствен мъж, обаче, нарушава неговото спокойствие в Тексас и започва да го шпионира навсякъде. Ще станат ли ясни намеренията на непознатия и какъв неочакван обрат ще промени изцяло съдбата на Денис?

Оттеглил се от подземния свят, Топал оставя групировката в ръцете на своите най-близки хора – Александър Акарди и Радо Андреев. Брат му още се лекува от раните, получени по време на фаталната престрелка преди два месеца, но е твърдо решен да завземе цялата власт, което вбесява Радо. Андреев търси обяснение защо братята са го оставили в Следствения арест, без да си мръднат пръста, за да се наложи да бъде освободен от анонимен благодетел. Конфликтът между Сандо и Радо е неизбежен, но кой ще надделее в ожесточената борба за надмощие или двамата могат да намерят път за изглаждане на противоречията?

Възкръсналият от небитието Филип Карамитев все още бавно се съвзема от усложнения в белите си дробове след престрелката с хората на Топал. Но как е оцелял след трагичния сблъсък и падането му, ранен в езерото край Кладница? И какво  общо има могъщият бизнесмен с опасната украинка Юлия Опланчик?

Вътрешното разследване по случая със смъртта на инспектор Калин Йосифов продължава. От управлението на ГДБОП вече настояват за резултати и доказателства кой е убил висшия полицай и как се е стигнало до участието му в акцията на отдел „Наркотици“, при положение, че инспекторът е бил временно отстранен от длъжност по това време. Да води разследването е натоварен младият и много амбициозен следовател – старши инспектор Елена Давидова. Тя е твърдо решена да разнищи случая, но антимафиотите от екипа на Йосифов сякаш саботират работата й. Каква е причината и дали Елена ще успее да пробие съпротивата на колегите?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай