Дичо олекна с 10 бона

Дичо олекна с 10 бона | StandartNews.com

София. 10 бона глоба ще отнесе Дичо в "Музикална академия". Продуцентите на шоуто по ТВ7 го удариха заради закъснение от 5 часа и нарушаване на договора. Дичо вече има няколко предупреждения да се прибира навреме след участия извън академията, но явно той много не се трогва. Пък и скоро се изповяда пред съквартирантите, че страшно му липсва гаджето Карина, така че акциите му са обясними.

На елиминациите довечера той, Етиен и Мария Драгнева ще се изправят един срещу друг.

Дичо смята да пребори конкуренцията с песента на Роби Уилямс Angels, за която ще му партнира Поли Генова. Второто парче, което е подготвил, е "Не мога да спра да те обичам" на Д2.

Етиен избра да изпее "Светът е за двама" в компанията на Кичка и Стенли, а второто му изпълнение е авторската му "Шма Исраел". Грандамата от Америка и бунтарят обаче приемат с насмешка многочасовите репетиции на българина с еврейски произход. Шегуват се, че "вие като чакал" и го оприличават с разнообразни герои. Етиен обаче е прав да се старае, защото това е трета поредна номинация за елиминиране. Шегите на "възрастната" група го натъжават и затова той търси разбиране сред по-младите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай